Producatori
  • Costa Total Company
  • Fakro
  • METIGLA
  • Optilight
  • Schindler
  • VKING PROFIL
Spune unui prieten
 
Spune cuiva despre acest produs.
Valute

Tigla metalica Lindab LTM

Tigla metalica Lindab LTM
Tigla metalica Lindab LTM
41,67Ron

Cere oferta personalizata ! Tel 0723062850

LTM PE
In Stoc
30000 mp
Cant:   

Tigla metalica Lindab LTM

 Tigla metalica Lindab LTM
Grosime 0.45
Tigla metalica Lindab LTM 300 este ideala pentru realizarea unui acoperis complet, deoarece iti pune la dispozitie o gama cuprinzatoare de accesorii pentru un montaj simplu si sigur.
Persoanele care doresc sa isi confectioneze un acoperis durabil fara a investi o suma considerabila de bani isi pot indrepta atentia catre tigla metalica Lindab LTM 300 intrucat aceasta face parte din gama produselor economice.
Fiind disponibila in cele mai populare culori, tigla metalica Lindam LTM 300 se armonizeaza din punct de vedere cromatic cu o multime de acoperisuri, conferindu-le deopotriva un aspect elegant.
Astfel, aveti la indemana un spectu cuprinzator de variante, printre care se numara si urmatoarele:
Tigla metalica Lindam LTM 300 de culoare rosie, ce prezinta o nuanta inchisa
Tigla metalica Lindam LTM 300 de culoare maro
Tigla metalica Lindam LTM 300 de culoare ceramica
Tigla metalica Lindam LTM 300 de culoare gri, ce prezinta o nuanta de carbon
De asemenea, acest tip de tigla este acoperita cu un strat final de PE, adica cu un strat de poliester lucios de 25 µm, ce confera stralucire acoperisului si mentine culoarea noua pe intreaga durata de viata.
Totodata, acoperisurile realizate din aceasta tigla sunt garantate timp de 15 ani, insa inainte de a fi plasata pe piata a fost testata in conditii meteorologice aspre. In urma testarilor, specialistii au estimat ca durata de viata a acestui produs ajunge la 50 de ani.
Materialul din care este confectionata este otelul, un material care a trecut printr-o serie de procese de tratare. In acest sens, otelul este galvanizat la cald si este protejat de mai multe straturi astfel incat sa se comporte excelent la solicitarile mecanice (tiglele nu se crapa si nu se sparg).
Suprafata tiglei este neteda, nu retine praf sau alte impuritati, iar stratul final garanteaza protectia anticoroziva, conferind in egala masura un aspect lucios.

Nu există comentarii pentru acest produs.


ÎNREGISTRAȚI RECENZII

Logare click here pentru a vă conecta la contul dvs. pentru a scrie recenzii