Producatori
  • Costa Total Company
  • Fakro
  • METIGLA
  • Optilight
  • Schindler
  • VKING PROFIL
Spune unui prieten
 
Spune cuiva despre acest produs.
Valute

Tigla metalica Lindab Goodlock

Tigla metalica Lindab Goodlock
Tigla metalica Lindab Goodlock
90,05Ron

Cere oferta personalizata ! Tel 0723062850

Goodlock MATT
In Stoc
15600 mp
Cant:   

Tigla metalica Lindab Goodlock

 Tigla metalica Lindab Goodlock

Tigla metalica Lindab Goodlock este un produs realizat la cel mai inalt nivel tehnic, fiind confectionata din materiale premium.
Tigla metalica Lindab Goodlock se adreseaza in special constructiilor din zonele urbane si caselor realizate intr-un stil modern.
Fiind disponibila intr-o gama diversificata de culori (cu acoperire MPE), tigla metalica Lindab Goodlock se armonizeaza cu orice proiect, conferindu-i un aer elegant.
Fiind fabricata din materiale de cea mai buna calitate, acest tip de tigla prezinta toate avantajele unei invelitori usoare si eficiente.
Asamblarea acestui tip de tigla nu presupune niciun efort, metoda fiind una foarte usoara.
Lindab este un concern multinational din Suedia, care a fost infiintat in anul 1959. 
De atunci si pana in prezent, aceasta multinationala si-a dobandit notorietatea datorita faptului ca produce sisteme metalice, folosind materiale de cea mai buna calitate. 
Business-ul se dezvolta in trei directii. 
Astfel, Lindab realizeaza sisteme metalice ideale pentru cladirile comerciale sau rezidentiale, pe care le furnizeaza industriei constructiilor , sisteme si componente de ventilatii si de climatizare sau cladiri metalice industriale si comerciale (multietajate).
Un acoperis realizat din tigle metalice Lindab Goodlock prezintă un grad optim de durabilitate si are un design elegant.
Avantajul acestui tip de tigla consta in faptul ca da un aspect placut constructiilor moderne, dar, in acelasi timp, se armonizeaza foarte placut si cu arhitectura cladirilor vechi. 
Acest lucru este posibil datorita faptului ca tigla poate avea fie o culoare clasica, fie o nuanta moderna.
In cele din urma, rezumand lucrurile precizate in randurile de mai sus, tigla metalica realizata de Lindab confera acoperisurilor rezistenta si eleganta, este ideala atat pentru imobilele noi, cat si pentru cladirile aflate in renovari, se monteaza foarte usor (operatiune care nu necesita mult timp), are o greutate redusa si culori ce rezista la trecerea timpului.

Nu există comentarii pentru acest produs.


ÎNREGISTRAȚI RECENZII

Logare click here pentru a vă conecta la contul dvs. pentru a scrie recenzii