Producatori
 • Costa Total Company
 • Fakro
 • METIGLA
 • Optilight
 • Schindler
 • VKING PROFIL
Valute
Fakro

Fakro

Atribute Produs
 
/
Afişează 1 la 20 (din 38 produse)
 • Bariera De Vapori

  Bariera De Vapori

  Folie bariera de vapori Foliile barieră de vapori reduc riscul de condens în structură, ajutând buna funcționare a foliei anticondens aplicată pe partea exterioară a termoizolatiei.În oferta FAKRO se găsesc două tipuri de folie barieră de vapori: Termofol 90 și Eurotop Activ V110. Folie Bariera De Vapori TERMOFOL 90 Termofol 90 asigură protecție eficientă a termoizolației împotriva umezelii și, datorită stratului de aluminiu aplicat pe suprafața sa, reflectă parțial căldura în interiorul mansardei, îmbunătățind termoizolația. Folie Bariera De Vapori EUROTOP ACTIV V 110 Eurotop Activ V110 este o barieră de vapori activă care permite "respirația" peretelui. Instalată în pereții laterali, acționează ca barieră împotriva vântului.

 • Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria

  Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria

   Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V GaleriaFereastra  de mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria 94x255 în două canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transformă în balcon. Canatul superior se deschide prin intermediul articulaţiei superioare până în poziţie orizontală, iar canatul inferior se deschide în jurul articulaţiei inferioare până la poziţia verticală. Din câteva mişcări transformăm fereastra într-un balcon ce ne invită la aer curat şi de unde putem admira peisajul panoramic.Canatul superior se deschide în trepte până la un unghi de max 45°. După închidere, balustradele sunt mascate în părţile laterale ale canatului inferior, iar grilajul se ridică în poziţie verticală o dată cu deschiderea acestei cercevele. La închiderea cercevelei inferioare, balustrada este ascunsă fiind astfel protejată de murdărie prin intermediul profilelor laterale metalice ale ferestrei. Astfel, aspectul estetic al ferestrei închise rămâne neschimbat. Foaia exterioară a geamul este tratată pentru autocurăţare şi securizată, iar foaia interioară este laminată şi are clasa de siguranţă P2 pentru ambele canaturi. Închiderea geamului se face prin intermediul încuietorii multipunct cu fixare în părţile laterale. Dimensiunile generoase ale ferestrei de mansarda  balcon lasă să pătrundă în încăpere lumină din belşug. Fereastra este echipată cu clapetă de ventilaţie V40P Automatic, asigurând astfel cantitatea optimă de aer proaspăt dar şi economie de energie termică. Fereastra Balcon FAKRO FGH-V Galeria balcon se fabrică la dimensiunile 94x255, racordul cu învelitoarea se face prin intermediul ramelor de etanşare, iar instalarea este posibilă în acoperişuri înclinate cu unghiul cuprins între 35º şi 55º.

 • Fereastra De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V U4

  Fereastra De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V U4

   Fereastra De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V U4

 • Fereastra De Mansarda Din Pvc Rezistente La Umiditate PTP-V

  Fereastra De Mansarda Din Pvc Rezistente La Umiditate PTP-V

   Fereastra De Mansarda Din Pvc Rezistente La Umiditate PTP-VFereste de mansarda cu articulare mediana rezistente la umiditate cu profile din PVC, cu clapeta de ventilatie V35 CaracteristiciFerestrele de mansarda PTP-V U3 sunt fabricate din profile PVC de culoare alba (RAL 9010), cu miez metalic,disponibil si in culoarea : stejar auriu (PTP-V/GO), pin natural (PTP-V/PI)sistemul topSafe de consolidare constructi ferestrelor de mansarda, maner de operare in culoare alba din gama „Elegant”, montat in partea inferioara,  (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis),Fakro gama larga de accesorii exterioare si interioare este identica cu cea a ferestrelor din lemn, montajul se face pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90° impreuna cu aceleasi rame de etansare ca si la ferestrele din lemn,in partea de jos coltarele pentru montaj sunt instalate din fabricatie, in rest, montajul ferestrei din PVC nu difera de montajul ferestrei din lemn10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat    20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie       Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescriereFerestrele de mansarda PTP-V U3 sunt ferestre cu articulare mediana din pvc rezistente la umiditate, cu profile din PVC de culoare alba, de tip multicameral, intarite cu profile U din otel galvanizat. Aceasta constructie asigura o buna stabilitate si previne deformarea profilelor in timpul utilizarii. Create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine) ferestrele de mansarda din PVC sunt tot mai utilizate si in incaperi cu alte destinatii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune si factorii de mediu, nu absorb umezeala si necesita intretinere minimaParametri Tehnici Parametri tehnici:     PTP-V U3 preSelect PTP U5 preSelect Coeficient Ufereastra     1.2 W/m2K  0.97 W/m2K Coeficient Ugeam:     1,0 W/m2K  0,5 W/m2K Coeficient Rw:     32 dB  33 dB Alcatuire geam:     4H – 16 – 4T  4HT-10-4H-10-4HT Emisivitate redusa:     +  + Fanta de gaz inert:     +  + Sticla securizata:     +  + Tipul clapetei de aerare:     V40P  V40P Debitul clapetei de aerare:     20-48 m3/h 20-48 m3/h Lemn lacuit:     trei  straturi trei straturi

 • Fereastra De Mansarda Electro FTP-V

  Fereastra De Mansarda Electro FTP-V

  Fereastra De Mansarda Electro FTP-V- este dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda- ferestrea este echipata de asemenea si cu un senzor de ploaie ZRD, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie- pe tocul ferestrei exista niste contactori 24VDC pentru instalarea simpla si rapida a rulourilor electrice interioare si exterioare- fereastra are un sistem electric complet de 230V pentru a permite conectarea simpla si rapida- fabricata din lemn de pin impregnat cu fungicid în vid  FTP-V U3 Electro este lacuita cu doua straturi cu lac acrilic, FTU-V U3 Electro este lacuita în trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba cu rezistenta ridicata la umiditate- sistemul topSafe de consolidare constructiei ferestrelor de mansarda- montajul se face împreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa între 15° si 90°- garantie 10 ani.DescriereFTP-V U3 Electro este o fereastra cu articulare mediana din gama FTP-V U3 dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda. Ferestrea este echipata cu un senzor de ploaie, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie. Toate functiile sunt operate prin telecomanda.Motorul electric actioneaza fereastra printr-un lant de 24 cm. Prin rotirea unui mâner de operare la 90° se poate decupla lantul de cercevea. Astfel se poate opera fereastra si manual. Pe tocul ferestrei exista niste contactori 24VDC pentru instalarea simpla si rapida a rulourilor electrice interioare ARF-E sau AJP-E si exterioare ARZ-E.Fereastra ELECTRO se monteaza la fel ca o fereastra standard si se cupleaza la o priza existenta în casa. Nu este nevoie de furnizarea de cabluri electrice speciale, fereastra are un sistem electric complet de 230V.Fereastra FTP-V U3 Electro este echipata si cu o clapeta de ventilatie V40P cu reglarea automata a debitului de aer.

 • Fereastra De Mansarda Electro FTU-V

  Fereastra De Mansarda Electro FTU-V

   Fereastra De Mansarda Electro FTU-V- este dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda- ferestrea este echipata de asemenea si cu un senzor de ploaie ZRD, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie- pe tocul ferestrei exista niste contactori 24VDC pentru instalarea simpla si rapida a rulourilor electrice interioare si exterioare- fereastra are un sistem electric complet de 230V pentru a permite conectarea simpla si rapida- fabricata din lemn de pin impregnat cu fungicid în vid  FTP-V U3 Electro este lacuita cu doua straturi cu lac acrilic, FTU-V U3 Electro este lacuita în trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba cu rezistenta ridicata la umiditate- sistemul topSafe de consolidare constructiei ferestrelor de mansarda- montajul se face împreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa între 15° si 90°- garantie 10 ani.DescriereFTP-V U3 Electro este o fereastra cu articulare mediana din gama FTP-V U3 dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda. Fereastra este echipata cu un senzor de ploaie, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie. Toate functiile sunt operate prin telecomanda.Motorul electric actioneaza fereastra printr-un lant de 24 cm. Prin rotirea unui mâner de operare la 90° se poate decupla lantul de cercevea. Astfel se poate opera fereastra si manual. Pe tocul ferestrei exista niste contactori 24VDC pentru instalarea simpla si rapida a rulourilor electrice interioare ARF-E sau AJP-E si exterioare ARZ-E.Fereastra ELECTRO se monteaza la fel ca o fereastra standard si se cupleaza la o priza existenta în casa. Nu este nevoie de furnizarea de cabluri electrice speciale, fereastra are un sistem electric complet de 230V.Fereastra FTP-V U3 Electro este echipata si cu o clapeta de ventilatie V40P cu reglarea automata a debitului de aer.

 • Fereastra De Mansarda Fakro FPP-V Cu Dubla Articulare

  Fereastra De Mansarda Fakro FPP-V Cu Dubla Articulare

  Fereastra De Mansarda Fakro FPP-V Cu Dubla ArticulareFPP-V U3 preSelect - ferestre cutamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P, geam unicameralFPP-V U5 preSelect - ferestre cutamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40Pgeam dublucameralCaracteristici  ·         Materia prima de baza pentru fabricarea ferestrelor de mansarda FPP-V U3, U5 este lemnul de pin de cea mai buna calitate. Lemnul este impregnat in fungicid in vid si lacuit cu lac acrilic transparent·         Sistem topSafe·         Maner de operare din gama „Elegant” montat in partea inferioara a ferestrei de mansarda. Schimbarea modului de deschidere se face cu ajutorul mecanismului preSelect situat in partea laterala a tocului·         Montajul ferestre de mansarda se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre  15° şi 55°;  ·         Fakro va ofera o gama larga de accesori interioare si exterioare pentru ferestre de mansarda cu dubla articulare identica cu cea a ferestrelor de mansarda cu articulare mediana·         10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat·         20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie·         Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindina  DescriereDubla funcţiune aferestrei de mansarda cu dubla articulare fakro FPP-V U3 preSelect asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° şi 35°, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la180°. Sistemul modern si inovativ de balamale, garanteaza o deplina stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V40P, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilatie gravitationala din mansarda.Parametri Tehnici Parametri tehnici:     FPP-V U3 preSelect FPP U5 preSelect Coeficient Ufereastra     1,4 W/m2K  1,2 W/m2K Coeficient Ugeam:     1,0 W/m2K  0,97 W/m2K Coeficient Rw:     32 dB  33 dB Alcătuire geam:     4H – 16 – 4T  4HT-10-4H-10-4HT Emisivitate redusă:     +  + Fantă de gaz inert:     +  + Sticlă securizată:     +  + Tipul clapetei de aerare:     V40P  V40P Debitul clapetei de aerare:     20-48 m3/h 20-48 m3/h Lemn lăcuit:     două straturi trei straturi Garnituri:     patru  patru Microdeschidere:     +  + Mâner de operare:     Elegant  Elegant

 • Fereastra De Mansarda Fakro FPU-V Cu Dubla Articulare Rezistenta La Umiditate

  Fereastra De Mansarda Fakro FPU-V Cu Dubla Articulare Rezistenta La Umiditate

   Fereastra De Mansarda Fakro FPU-V Cu Dubla Articulare Rezistenta La Umiditate FPU-V U3 preSelect - ferestre cu tamplarie din lemn, lacuite cu lac poliuretanic, dotate cu clapeta de aerare V40P, geam unicameralFPU-V U5 preSelect - ferestre cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40Pgeam dublucameralCaracteristici·         Materia prima de baza pentru fabricarea ferestrelor de mansarda FPU-V U3, U5 este lemnul de pin de cea mai buna calitate. Lemnul este impregnat in fungicid in vid si lacuit in trei straturi cu lac polioretanic de culoare alb·         Sistem topSafe·         Maner de operare din gama „Elegant” montat in partea inferioara a ferestrei de mansarda. Schimbarea modului de deschidere se face cu ajutorul mecanismului preSelect situat in partea laterala a tocului·         Montajul ferestre de mansarda se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre  15° şi 55°;  ·         Fakro va ofera o gama larga de accesori interioare si exterioare pentru ferestre de mansarda cu dubla articulare identica cu cea a ferestrelor de mansarda cu articulare mediana·         10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat·         20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie·         Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescriereDubla funcţiune aferestrei de mansarda cu dubla articulare fakro FPU-V U3, u5 preSelect asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° şi 35°, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la180°. Sistemul modern si inovativ de balamale, garanteaza o deplina stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei.Fereastra FPU-V U3 este o fereastră cu dubla articulare fakro FPU-V U3, U5 lăcuită cu lac poliuretanic de culoare alba, creata in mod special pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucatarii, bai, piscine. Ferestrele albe sunt tot mai utilizate si în incaperi cu alte destinatii, (birouri, sali de clasa) unde culoareaParametri Tehnici

 • Fereastra De Mansarda Fakro PPP-V Din Pvc Cu Dubla Articulare Rezistenta La Umiditate

  Fereastra De Mansarda Fakro PPP-V Din Pvc Cu Dubla Articulare Rezistenta La Umiditate

  Fereastra De Mansarda Fakro PPP-V Din Pvc Cu Dubla Articulare Rezistenta La UmiditateFereste de mansarda cu dubla articulare  cu profile din PVC, cu clapeta de ventilatie V35CaracteristiciFerestrele de mansarda ppp-v u 3 sunt fabricate din profile PVC de culoare albă (RAL 9010), cu miez metalic,disponibil si in culoarea : stejar auriu (PTP-V/GO), pin natural (PTP-V/PI)sistemul topSafe de consolidarea construcţiei ferestrelor de mansarda,maner de operare montat în partea inferioara a ferestrei. Schimbarea modului de deschidere se face cu ajutorul mecanismului preSelect ® situat în partea laterala a tocului,gama larga de accesorii exterioare si interioarepentru ferestrele de mansarda din pvc este identica cu cea a ferestrelor de mansarda din lemn,montajul ferestrelor de mansarda din pvc se face pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre  15° si 55° impreuna cu aceleasi rama de etansare ca si la ferestrele de mansarda din lemn,in partea de jos coltarele pentru montaj sunt instalate din fabricatie, in rest, montajul ferestrei din PVC nu difera de montajul ferestrei din lemnFerestrele de mansarda ppp-v u 3 sunt fabricate din profile PVC de culoare albă (RAL 9010), cu miez me·         10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat·         20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie·         Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescriereFerestrele de mansarda din Pvc sunt create in mod special pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucatarii, bai, piscine, ferestrele din PVC sunt tot mai utilizate si in incaperi cu alte destinatii deoarece:Sunt foarte rezistente la coroziune si la factorii mediuluiFereastra de mansarda PPP-V U3 preSelect are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara a ferestre de mansarda  permite fixarea cercevelei  in pozitia dorita intre 0° şi 35° iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a ramei este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra de mansarda PPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V35, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilate gravitationala din mansarda.

 • Ferestre de mansarda cu articulare mediana Fakro FTS-V U2

  Ferestre de mansarda cu articulare mediana Fakro FTS-V U2

  Ferestre de mansarda cu articulare mediana Fakro FTS-V U2Materia prima de baza pentru fabricarea ferestrelor de mansarda este lemnul de pin de cea mai buna calitate. Lemnul este impregnat cu fungicid in vid si lacuit cu lac acrilic transparent. Ferestrele de mansarda FAKRO pot fi utilizate in mai multe tipuri de incaperi din mansarda. Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimi ferestrei de mansarda fts-v u2. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul ferestrelor de mansarda fts-v u2 asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare ccnd fereastra de mansarda este rotita si blocata la 180°. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. fereastra de mansarda Fakro FTS-V U2 are posibilitatea de a fi dotate si ulterior cu sistem electric de actionare. Unghiul de instalare. Fereastra  de mansarda fts-v u2: intre 15° si 90° 1.     lemn de pin de cea mai buna calitate,  impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit cu un strat de lac acrilic, 2.     maner de actionare gama „Standard” montat îin partea de jos a ferestrei, (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis), 3.     montajul se face impreuna cu rama de etansare, pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°, 4.     ferestrele de mansarda standard fts-v u2 pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele şi culori, 5.     10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat 6.     20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie 7.     Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindina Descriere Categoria de ferestrei de mansarda Fakro fts-v u2 Standard este cea mai agreata soluţie din gama ferestrelor de mansarda. Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului. Manerul de actionare montat in partea de jos a ferestrei asigura o operare usoara si blocarea in doua pozitii de intredeschis in vederea aerisirii. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei, face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura iluminarea mai buna a incaperilor.

 • Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V P2 Secure

  Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V P2 Secure

  Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTP-V P2 SecureFerestre cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40PCaracteristiciFerestre cu articulare mediana cu rezistenta sporita la efractie. Dotate cu sticla anti-efractie clasa P2A. Echipate  cu sistemul TopSafe şi cu noul sistem  de prevenire a efractiei: geam antiefractie clasa P2A şi manere cu functie de blocare;Pot fi uşor operate utilizand manerul montat in partea de jos a ferestrei (asigura şi blocarea in doua pozitii de intredeschis). Dotate cu clapeta de ventilatie V40P cu reglare automata a debitului de aer;Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele şi culori. Ferestrele FTP-V P2 Secure detin certificatul de calitate „Viata in siguranta” acordat de politia Olandeza.Montajul ferestre de mansarda FTP-V P2 se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre  15° si 90°;  10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feroneriePe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaParametri tehniciParametri tehnici:FTP-V P2 SecureCoeficient Ufereastra:1,4 W/m2KCoeficient Ugeam:1,1 W/m2KCoeficient Rw:32 dBAlcatuire geam:4HS-14-33.2T      Emisivitate redusa:+Fanta de gaz inert:argonSticla securizata:+Tipul clapetei de aerare:V40PDebitul clapetei de aerare:20-48 m3/hLemn lacuit:doua straturiGarnituri:treiMicrodeschidere:+Maner de operare:Manerelor cu functie de blocare

 • Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTU-V P2 Secure

  Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTU-V P2 Secure

  Ferestre De Mansarda Cu Articulare Mediana FTU-V P2 SecureFerestre cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40PCaracteristiciFerestre cu articulare mediana cu rezistenta sporita la efractie. Dotate cu sticla anti-efractie clasa P2A. Echipate  cu sistemul TopSafe şi cu noul sistem  de prevenire a efractiei: geam antiefractie clasa P2A şi manere cu functie de blocare;Pot fi uşor operate utilizand manerul montat in partea de jos a ferestrei (asigura şi blocarea in doua pozitii de intredeschis). Dotate cu clapeta de ventilatie V40P cu reglare automata a debitului de aer;Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele şi culori. Ferestrele FTP-V P2 Secure detin certificatul de calitate „Viata in siguranta” acordat de politia Olandeza.Montajul ferestre de mansarda FTP-V P2 se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre  15° si 90°;  10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feroneriePe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaParametri tehniciParametri tehnici:FTP-V P2 SecureCoeficient Ufereastra:1,4 W/m2KCoeficient Ugeam:1,1 W/m2KCoeficient Rw:32 dBAlcatuire geam:4HS-14-33.2T      Emisivitate redusa:+Fanta de gaz inert:argonSticla securizata:+Tipul clapetei de aerare:V40PDebitul clapetei de aerare:20-48 m3/hLemn lacuit:3 straturiGarnituri:patruMicrodeschidere:+Maner de operare:Manerelor cu functie de blocare

 • Ferestre De Mansarda De Evacuare A Fumului Fakro FSP P1

  Ferestre De Mansarda De Evacuare A Fumului Fakro FSP P1

  Ferestre De Mansarda De Evacuare A Fumului Fakro FSP P1 Cel mai frecvent ferestre de mansarda de evacuare a fumului Fakro FSP P1 se monteaza in casa scarilor si se utilizeaza in scopul extragerii fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. Comanda de deschidere este data de senzorul de fum prin intermediul unitatii centrale. Aceasta fereastra este prevazuta cu balamale in partea inferioara si cu doua motoare electrice (24V) care deschid fereastra intr-un unghi de pâna la 75°. Motoarele asigura si ventilatia zilnica a incaperilor. Datorita articultiei situate in partea inferioara, cerceveaua indeplineste si rol de protectie impotriva vântului atunci când geamul este deschis, iar pe timp de iarna nu este impiedicata deschiderea ferestrei, datorita depunerilor de zapada. Ferestra de mansarda de evacuare a fumului Fakro FSP P1 satisface cerintele standardului EN 12101-2.2005 si are certificat CE. Caracteristici ferestrele de mansarda de evacuare a fumului Fakro FSP P1 Ferestrele de mansarda de evacuare a fumului Fakro FSP P1 au fost certificate in conformitate cu prevederile normei EN 12101-2:2003: RE 1000 (+10000); SL 500; WL1500; T(00); B 300;Unghiul maxim de deschidere al cercevelei: 75°, in 51 secunde;Unghiul de instalare: intre 20° si 60°;Ferestre de mansarda de evacuare a fumului Fakro FSP P1 sunt fabricate din  lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid, apoi lacuit in doua straturi. Garantia ferestrelor de evacuare a fumului 10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindina Dimensiuni ferestre de evacuare a fumului fsp p1 Dimensiunile disponibile pentru ferestrele de mansarda de evacuare a fumului sunt 78x140, 94x140, 114x118, 134x98 Parametri tehnici ferestre de evacuare a fumului         Parametrii tehnici Motor SP8 lungime cursa: 350 mm tensiune de alimentare: 24 V DC curent nominal: 1A forta impingere: 800 N forta tractiune: 800 N viteza de deschidere: 7 mm/s temperatura de operare: – 5°C +75°C cablu alimentare: 2x2x0,75 m² (2x1mb)

 • Ferestre De Mansarda Fakro Rezitente La Umiditate FTU-V

  Ferestre De Mansarda Fakro Rezitente La Umiditate FTU-V

   Ferestre De Mansarda Fakro Rezitente La Umiditate FTU-VFTU-V U3 - ferestre cu tamplarie din lemn, lacuite cu lac poliuretanic, dotate cu clapeta de aerare V40P, geam unicameral CaracteristiciMateria prima de baza pentru fabricarea ferestrelor de mansarda FTU-V U3,  este lemnul de pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în trei straturi cu lac poliuretanic de culoare albă NCS S0502-Y (RAL 9010), care protejează eficient lemnul ferestrei împotriva umidităţii, sistemul topSafe de consolidare construcţi ferestrelor de mansardă,mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis),montajul ferestrelor de mansarda FTU-V U3 se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°,ferestrele ferestrelor de mansarda FTU-V U3 pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori,10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat    20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie       Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescriereFereastra FTU-V U3 este o fereastră cu articulare mediană lăcuită cu lac poliuretanic de culoare albă, creată în mod special pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucătării, băi, piscine. Ferestrele albe sunt tot mai utilizate şi în încăperi cu alte destinaţii, (birouri, săli de clasă) unde culoarea lor se potriveşte foarte bine. Parametri TehniciParametri tehnici:FTU-V U3FTU-V U5Coeficient Ufereastra:1,2 W/m2K0,97 W/m²KCoeficient Ugeam:1,0 W/m2K0,5 W/m²KCoeficient Rw:32 dB35 dBAlcatuire geam:4H -16-4T      4HT-10-4H-10-4HTEmisivitate redusa:++Fanta de gaz inert:argonkrypton Sticla securizata:+ +Tipul clapetei de aerare:V40P V40PDebitul clapetei de aerare:20-48 m3/h20-48 m3/hLemn lacuit:doua straturidoua straturiGarnituri:patrupatruMicrodeschidere:+ +Mâner de operare:Elegant Elegant

 • Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FDY-V Duet ProSky

  Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FDY-V Duet ProSky

   Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FDY-V Duet ProSkyCaracteristicilemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;- sistem topSafe;- maner de actionare gama „Elegant” montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);- montajul se face pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 25° si 65°;- ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;-10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat    -20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie       -Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescriereFerestre de mansarda Superinalte Fakro FDY-V U3 Duet proSky sunt amplasate in doua canaturi suprapuse care le transforma din ferestre superinalte in ferestre uriase. Canatul superior este, de fapt, fereastra superinalta (a carei pivotare se face deasupra liniei mediane) iar canatul inferior este o parte fixa. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor) in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 30˚- 43˚. Fereastra FDY-V inlocuieste necesitatea combinarii pe verticala cu acelasi rezultat: o suprafata vitrata mai mare. In cazul combinatiilor standard distanta intre suprafetele vitrate este de 30 cm, in timp ce in cazul acestor ferestre este doar de 15cm.Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei superioare permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.  Ferestre de mansarda Superinalte Fakro FDY-V U3 Duet proSky este dotata cu clapeta de aerare V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P asigura un microclimat sanatos in incapere si economie de energie termica. Ferestrele  Fdy-v se rotesc in jurul axei mediane pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior.

 • Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FYP-V ProSky

  Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FYP-V ProSky

   Ferestre De Mansarda Superinalte Fakro FYP-V ProSkyCaracteristici- Ferestrele de mansarda Superinalte Fakro FYP-V U3 proSky sunt realizate din lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;- sistem topSafe;- maner de actionare gama „Elegant” montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);- montajul se face pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 20° si 60°;- ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;-10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat    -20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie       -Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindinaDescrierePivotarea ferestrelor de mansarda Superinalte Fakro FYP-V U3 proSky la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane) ajutata de sistemul performant (patent FAKRO) de balamale, permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera iluminare suplimentara. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1*,(referitoare la luminatul incaperilor) in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39˚- 43˚.  Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45°.  Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansarda FAKRO, asigura un flux constant de aer proaspat chiar si atunci cand ferestrele sunt inchise. Manerul de operare montat in partea inferioara a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Ferestrele se pot roti in jurul axei mediane pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior. 

 • Ferestre De Mansarda Supertermoizolatoare FTT Thermo

  Ferestre De Mansarda Supertermoizolatoare FTT Thermo

  Ferestre De Mansarda Supertermoizolatoare FTT ThermoFerestre de mansarda Supertermoizolatoare FTT U6 Thermo speciale, destinate caselor eficiente energetic si caselor pasive. Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de 5 garnituri de etansare.Aceasta constructie minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie mai buna. Ferestre de mansarda cu balamale amplasate deasupra jumatatii inaltimii ferestrei, ceea ce influenteaza pozitiv functionalitatea.Mânerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare când fereastra este rotita si blocata la 180°.Ferestre de mansarda Supertermoizolatoare FTT U8 Thermo speciale, destinate caselor eficiente energetic si caselor pasive. Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de 5 garnituri de etansare.Aceasta constructie minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie mai buna. Ferestre de mansarda cu balamale amplasate deasupra jumatatii inaltimii ferestrei, ceea ce influenteaza pozitiv functionalitatea.Mânerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare când fereastra este rotita si blocata la 180°.Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare (cu operare manuala) si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15° si 70- geam supertermoizolator U6. -Uw = 0,80W/m2 K cu rama standard (pag. 26), Uw = 0,71W/m2 K cu rama EHV-AT Thermo-ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;-g eam pasiv U8. Uw = 0,58 W/m2 K cea mai “calduroasa” fereastra de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan. Rama de etansare EHV-AT Thermo este inclusa in set ca dotare standard- are inclus kit de izolare XDK ce consta in folie permeabila la vapori XDP si folie impermeabila XDS-lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid.-lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.-ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;-10 Ani garantie pentru ferestrele de mansarda din lemn stratificat    -20 Ani garantie pentru geamuri termopan si feronerie       -Pe viata Garantie pentru rezistenta sticlei la grindina

 • Ferestre pentru acoperis terasa tip F

  Ferestre pentru acoperis terasa tip F

  Ferestre pentru acoperis terasa tip F - asigură lumină naturală din abundență; Ferestre pentru acoperis terasa tip F sunt echipate cu geam triplucameral, pasiv DU8 sau cu geam dublucameral, eficient energetic DU6; - pot fi produse și dimensiuni non-standard (între 60x60 cm și 120x220 cm); - sunt disponibile, de asemenea, în varianta ColourLine, care oferă posibilitatea finisării ferestrei în orice culoare din gama RAL Classic; - au rezistență mare la foc (clasa B, conform EN 13501-1); - se caracterizează prin cea mai înaltă clasă (5) de rezistență la impact - 950mm (conform EN 14351-1).

 • Ferestre pentru acoperis terasa tip F

  Ferestre pentru acoperis terasa tip F

  Ferestre pentru acoperis terasa tip F - asigură lumină naturală din abundență; Ferestre pentru acoperis terasa tip F sunt echipate cu geam triplucameral, pasiv DU8 sau cu geam dublucameral, eficient energetic DU6; - pot fi produse și dimensiuni non-standard (între 60x60 cm și 120x220 cm); - sunt disponibile, de asemenea, în varianta ColourLine, care oferă posibilitatea finisării ferestrei în orice culoare din gama RAL Classic; - au rezistență mare la foc (clasa B, conform EN 13501-1); - se caracterizează prin cea mai înaltă clasă (5) de rezistență la impact - 950mm (conform EN 14351-1).

 • Folie Anticondens EUROTOP

  Folie Anticondens EUROTOP

   Folie Anticondens EUROTOP Foliile din gama EUROTOP se caracterizează prin permeabilitate ridicată la vapori şi, în acelaşi timp, prin etanşeitate ridicată la infiltraţiile de apă. Etanşeitatea ridicată la infiltraţii protejează structura acoperişului împotriva: 1.Folie Anticondens EUROTOP L 2 Greutate : 90gr/mp, Numar de straturi : 3, Permeabilitatea la vapori : 3100g/mp/24h, Ceficientul de difuzie a vaporilor Sd [m] : 0,008, Rezistenta la UV : 3 luni fara acoperis, Dimensiunea rolei : 1,5X50 m; 75mp/sul 2.Folie Anticondens EUROTOP N15 Folie Cu Permeabilitate Ridicată La Vapori: - Masa: 115 G/M²; Nr. De Straturi: 3 - Coeficient De Difuzie Sd: 0,015 M - Clasa De Rezistenţă La Foc: Ed-2. - Rezistenţă La Infiltraţii: CLASA W1 - Rezistenţa La Rupere: Longitudinală: 230 N/5cm Transversală: 150 N/5cm - Mărimea Rolei: 1,5 X 50m - Ambalare [Role/Palet]: 36 3.Folie Anticondens EUROTOP N35 Folie Cu Permeabilitate Ridicată La Vapori: - Masa: 135 G/M²; Nr. De Straturi: 3 - Coeficient De Difuzie Sd: 0,015 M - Clasa De Rezistenţă La Foc: E - Rezistenţă La Infiltraţii: CLASA W1 - Rezistenţa La Rupere: Longitudinală: 280 N/5cm Transversală: 190 N/5cm - Mărimea Rolei: 1,5 X 50m - Ambalare [Role/Palet]: 36 4.Folie Anticondens EUROTOP T 150 Folie cu permeabilitate ridicată la vapori (cu bandă adezivă): - masa: 150 g/m²; nr. de straturi: 3 - coeficient de difuzie Sd: 0,020 m - clasa de rezistenţă la foc: E - rezistenţă la infiltraţii: CLASA W1 - rezistenţa la rupere: longitudinală: 350 N/5cm transversală: 210 N/5cm - mărimea rolei: 1,5 x 50m - ambalare [role/palet]: 27 5   Folie Anticondens EUROTOP S 4 Folie cu permeabilitate ridicată la vapori: - masa: 155 g/m²; nr. de straturi: 4 - coeficient de difuzie Sd: 0,015 m; - clasa de rezistenţă la foc: E - rezistenţă la infiltraţii: CLASA W1 - rezistenţa la rupere: longitudinală: 360 N/5cm transversală: 280 N/5cm - mărimea rolei: 1,5 x 50m - ambalare [role/palet]: 25

/
Afişează 1 la 20 (din 38 produse)