Producatori
  • Costa Total Company
  • Fakro
  • METIGLA
  • Optilight
  • Schindler
  • VKING PROFIL
Informatii despre producator
Spune unui prieten
 
Spune cuiva despre acest produs.
Valute

Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria

Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria
Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria
12.003,74Ron 10.087,74Ron

Cere oferta personalizata ! Tel 0723062850

FGH-V Galeria
In Stoc
2 Buc
Cant:   

Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria

 Fereastra De Mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria

Fereastra  de mansarda Balcon FAKRO FGH-V Galeria 94x255 în două canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transformă în balcon. Canatul superior se deschide prin intermediul articulaţiei superioare până în poziţie orizontală, iar canatul inferior se deschide în jurul articulaţiei inferioare până la poziţia verticală. Din câteva mişcări transformăm fereastra într-un balcon ce ne invită la aer curat şi de unde putem admira peisajul panoramic.

Canatul superior se deschide în trepte până la un unghi de max 45°. După închidere, balustradele sunt mascate în părţile laterale ale canatului inferior, iar grilajul se ridică în poziţie verticală o dată cu deschiderea acestei cercevele. 

La închiderea cercevelei inferioare, balustrada este ascunsă fiind astfel protejată de murdărie prin intermediul profilelor laterale metalice ale ferestrei. Astfel, aspectul estetic al ferestrei închise rămâne neschimbat. 

Foaia exterioară a geamul este tratată pentru autocurăţare şi securizată, iar foaia interioară este laminată şi are clasa de siguranţă P2 pentru ambele canaturi. 

Închiderea geamului se face prin intermediul încuietorii multipunct cu fixare în părţile laterale. 

Dimensiunile generoase ale ferestrei de mansarda  balcon lasă să pătrundă în încăpere lumină din belşug. Fereastra este echipată cu clapetă de ventilaţie V40P Automatic, asigurând astfel cantitatea optimă de aer proaspăt dar şi economie de energie termică. 

Fereastra Balcon FAKRO FGH-V Galeria balcon se fabrică la dimensiunile 94x255, racordul cu învelitoarea se face prin intermediul ramelor de etanşare, iar instalarea este posibilă în acoperişuri înclinate cu unghiul cuprins între 35º şi 55º.

Nu există comentarii pentru acest produs.


ÎNREGISTRAȚI RECENZII

Logare click here pentru a vă conecta la contul dvs. pentru a scrie recenzii