Producatori
 • Costa Total Company
 • Fakro
 • METIGLA
 • Optilight
 • Schindler
 • VKING PROFIL
Valute

Tabla faltuita

/
Afişează 1 la 14 (din 14 produse)
 • Capac Teava opritor zapada tabla faltuita

  Capac Teava opritor zapada tabla faltuita

   Capac Teava opritor zapada tabla faltuita

 • Conector teava Opritor zapada tabla faltuita

  Conector teava Opritor zapada tabla faltuita

   Conector teava Opritor zapada tabla faltuita

 • Element de pornire tabla faltuita solzi 245x245

  Element de pornire tabla faltuita solzi 245x245

  Element de pornire tabla faltuita solzi 245x245Panourile de pornire tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire poliester mat, purmat. Panta panta minima pentru elementele de pornire  22 oAcoperire poliester mat, PURMAT (garanție de 30 de ani ).Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor.

 • Element de pornire tabla faltuita solzi 345x345

  Element de pornire tabla faltuita solzi 345x345

  Element de pornire tabla faltuita solzi 345x345Panourile de pornire tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire poliester mat, purmat. Panta panta minima pentru elementele de pornire  22 oAcoperire poliester mat, PURMAT (garanție de 30 de ani ).Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor.

 • Element de pornire tabla faltuita solzi 555x555

  Element de pornire tabla faltuita solzi 555x555

  Element de pornire tabla faltuita solzi 555x555 Panourile de pornire tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire poliester mat, purmat.  Panta panta minima pentru elementele de pornire  22 o Acoperire poliester mat, PURMAT (garanție de 30 de ani ). Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor.

 • Inel blocaj teava opritor zapada tabla faltuita

  Inel blocaj teava opritor zapada tabla faltuita

   Inel blocaj teava opritor zapada tabla faltuita

 • Sort streasina tabla faltuita Lindab SRP Click

  Sort streasina tabla faltuita Lindab SRP Click

   Sort streasina tabla faltuita Lindab SRP Click 

 • Suport opritor zapada Tabla Faltuita

  Suport opritor zapada Tabla Faltuita

   Suport opritor zapada Tabla Faltuita

 • Tabla Faltuita clik Viking Pruszynski

  Tabla Faltuita clik Viking Pruszynski

  Tabla faltuita clic Viking Pruszinski Tabla faltuita reprezintă una din cele mai vechi tehnologii utilizate în domeniul construcţiilor. Acum putem să vă propunem o soluţie modernă concretizată într-o soluţie clasică şi bine cunoscută: acoperişul fălţuit. Lungime panouri tabla faltuita clic Lungimea panourilor se execută la comanda clientului; - Îmbinarea panourilor se realizează prin clik, fără a fi nevoie de o fălţuire suplimentară; - Fiecare panou este prevăzut cu orificii de montaj; - Există posibilitatea de a întări panourile cu ajutorul unor profilări suplimentare Detalii tehnice tabla faltuita clic longitudinale. Latime 510 mm Grosime:  0,50 mm Lungime 0,50 ml – 7 ml Accesorii:  şuruburi, bureţi de etanşare, piese suplimentare din tablă Paleta de culori:  paleta de culori a producătorului Material:  S 280GD + Z275 conf. PN-EN 10147 Straturi anticorozive: poliester lucios – gr. 25 µm poliester mat – gr. 35 µm poliuretan – gr. 50 µm Acoperire: Straturi de protectie Grosimea stratului Rezistenta la coroziune Rezistenta UV Prelucrare Garantie poliester lucios 25 µm *** ** ** 10 ani poliester mat 35 µm *** ** ** 10 ani poliester mat aspru 35 µm *** ** ** 10 ani poliuretan 50 µm **** *** *** Pana la 30 ani Colorcoat HPS 200 200 µm **** **** **** Pana la 30 ani

 • TABLA FALTUITA LINDAB SRP CLICK

  TABLA FALTUITA LINDAB SRP CLICK

  Tabla faltuita Lindab SRP CLICK Lindab SRP Click este o varianta mai accesibila a acoperișului faltuit traditional si se adreseaza persoanelor cu venituri medii. Lindab SRP Click confera aspectul unui acoperis faltuit si este un produs potrivit atat pentru constructiile traditionale, de familie, cat si pentru casele de vacanța. Daca visezi la acoperisul potrivit pentru caminul tau, pentru casa de vacanta de la tara sau pentru o locuinta moderna, pe care planifici sa o construiesti, Lindab SRP Click reprezinta o solutie optima, deoarece ii confera acoperisului durabilitate si eleganta, amintind deopotriva de linia acoperisurilor solide de alta data. Montaj tabla faltuita srp click Montarea nu necesita abilitati speciale, deoarece profilele pentru acoperis se monteaza intr-un timp rapid, fara a depune efort. Lindab SRP Click se adreseaza acoperisurilor al caror unghi de inclinatie este de minimum 14 grade. Se armonizeaza cu majoritatatea tipurilor de acoperisuri si este optim in cazul suprafetelor simple. Avantaje tabla faltuita srp click Printre avantajele produsului Lindab SRP Click se numara urmatoarele aspecte: Confera acoperisului eleganta si durabilitate indiferent de conditiile meteorologice Se adreseaza atat constructiilor noi, cat si celor care se afla in renovare Se instaleaza rapid si usor Intretinerea sa este facila Are o greutate redusa si este comercializat impreuna cu o gama completa de accesorii Finisajele sunt realizate impecabil, iar materialele folosite la fabricare sunt de calitate superioara Lindab SRP Click este disponibil intr-o paleta bogata de culori si de nuante si este tratat cu un strat final pe baza de polyester Lindab este o companie multinationala, ce a fost fondata in Suedia in anul 1959. De la infiintare si pana in zilele noastre, Lindab si-a castigat renumele deoarece fabrica sisteme metalice, utilizand materiale premium. Dezvoltand un business in trei directii, Lindab fabrica sisteme metalice optime pentru cladirile comerciale sau rezidentiale, sisteme si componente de ventilatii sau de climatizare si cladiri metalice, cu mai multe etaje, industriale sau comerciale.

 • Tabla faltuita Solzi 245x245 mm

  Tabla faltuita Solzi 245x245 mm

  Tabla faltuita Solzi 245x245 mmPanourile Tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire purmat. Montat pe acoperișuri panta panta minima  22 o Acoperire PURMAT (garanție de 30 de ani ). Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor.  Dimensiune Solzi 245 x 245 mm Acoperire poliester mat PMG / PURMAT grosimea plăcii 0,5 mm greutate 1 m 2  ? kg numărul de panouri pe 1 m 2  16.67 buc. Prindere sozi cleme de ficsare Panta minima panta minima  22 o Accesorii solzi elemente de fixare, benzi de etanșare, prelucrare)

 • Tabla faltuita Solzi 345x345 mm

  Tabla faltuita Solzi 345x345 mm

  Tabla faltuita Solzi 345x345 mmPanourile Tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire purmat. Montat pe acoperișuri panta panta minima  22 oAcoperire PURMAT (garanție de 30 de ani ).Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor. Dimensiune Solzi345x345 mmAcoperirepoliester mat PMG / PURMATgrosimea plăcii0,5 mmgreutate 1 m 2 ? kgnumărul de panouri pe 1 m 2 8.33 buc.Prindere sozicleme de ficsarePanta minimapanta minima  22 oAccesorii solzielemente de fixare, benzi de etanșare, prelucrare)

 • Tabla faltuita Solzi 555x555 mm

  Tabla faltuita Solzi 555x555 mm

  Tabla faltuita Solzi 555x555 mm Panourile Tabla faltuita solzi sunt fabricate din oțel zincat cu acoperire purmat. Montat pe acoperișuri panta panta minima  22 o Acoperire solzi metalici Acoperire PURMAT (garanție de 30 de ani ). Panourile sunt, de asemenea, oferite pentru orice dimensiune a panourilor.  Dimensiune Solzi 555x555 mm Acoperire poliester mat PMG / PURMAT grosimea plăcii 0,5 mm greutate 1 m 2  ? kg numărul de panouri pe 1 m 2  3.22 buc. Prindere sozi cleme de ficsare Panta minima panta minima  22 o Accesorii solzi elemente de fixare, benzi de etanșare, prelucrare)

 • Teava metal opritor zapada 2 m tabla faltuita

  Teava metal opritor zapada 2 m tabla faltuita

   Teava metal opritor zapada 2 m tabla faltuita

/
Afişează 1 la 14 (din 14 produse)